ASTEC/SURTECH Seminar Stage

ASTEC/SURTECH Seminar Theatre Exhibitor's Presentation

Place Seminar Stage in the Exhibition Hall, Open Theater Style, 100 Seat.
Registration/Price 45min/session JPY150,000 *without tax
The price includes;
  • Open theatre style, 100 seat.
  • Screen and Projector for computer-based presentations
  • Audio equipment (2 microphones, speaker)
  • * Exhibitors can manage the use of the registration desk, program within the booked slot(s) and distribution of materials to the audience.
  • * Program and presentation abstract will be advertised on the exhibition website
How to apply;
  • Applications will be accepted on a "first-come-first-served" basis.
  • Please choose available slots from the schedule shown below.
  • Please send the application form to the secretariat by e-mail.

Click here to apply for the "Seeds & Needs Seminar" held in the nano tech exhibition hall.

Schedule*The program is subject to change.

ASTEC SURTECH

  Wed. Feb 15 Thu. Feb 16 Fri. Feb 17
10:00 Show Opens Show Opens Show Opens
10:30 Now Available
10:30~11:15 (45min)
Now Available
10:30~11:15 (45min)
PAID 12nd Advanced Surface Technology Conference
10:40~16:30
11:00
FREE Exhibitor Presentation Epicrew
11:25~12:10 (45min)
Now Available
11:25~12:10 (45min)
11:30
12:00
Now Available
12:20~13:05 (45min)
12:30
13:00
Fee: ¥3,000 (tax included) SURTECH
13:15~16:45
FREE Exhibitor Presentation SANYO TRADING
13:15~14:00 (45min)
13:30
14:00
FREE Exhibitor Presentation Kyowa Interface
14:10~14:55 (45min)
14:30
15:00
FREE Exhibitor Presentation TOKYO ELECTRONICS
15:05~15:50 (45min)
15:30
16:00 Now Available
16:00~16:45 (45min)
16:30
17:00
閉館後 Show Closed Show Closed Show Closed

2016 Seminar / Conference

Click here to see the schedule of previous exhibition.

 

For Exhibitors

Exhibitors Only

Individual Page

  • Application Form
  • Brochure Request
  • Warning to all Exhibitors
For Visitors
  • Online Registration

Visitors Only
(Matching Menber Only)

Individual Page